Skip to content

Referenssit

Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon! Lue mitä meistä on sanottu.

LVI Turva

Vuoden Päätösjuhla oli meille yksi vuoden tärkeimmistä tapahtumista, jossa haluamme yhdessä koko henkilöstömme kanssa juhlistaa mennyttä vuotta ja siirtää katseet seuraavaan vuoteen. Tämän takia haluamme tehdä jokaisesta juhlasta mieleenpainuvan. Vuoden 2015 päätösjuhlaan pyysimme esiintymään pianisti Henrik Nissisen ja viulisti Elisa Järvelän. Hyvin harva meidän henkilökunnastamme harrastaa klassista musiikkia. Yhdessä tämä duo kuitenkin hurmasi klassisella ohjelmistollaan yleisönsä, tehden tästä monelle meille yhden mieleenpainuvimmista hetkistä elämässämme. Henrik ja Elisa tekivät juhlistamme juhlat.

- Juhana Kilpeläinen, varatoimitusjohtaja

Pohjola LviTurva Oy

Ravintola Savoy

Finlandia Musiikin kautta olemme saaneet laadukasta,  asiakasystävällistä ja asiakkaan tarpeet huomioon ottavaa musiikkitarjontaa sekä musiikintekijöitä. Arvostamme myös ennakkoluulotonta ja innovatiivista otetta kohdata yrityksemme tarpeen.

- Virpi Lipponen, ravintolapäällikkö

Ravintola Savoy, Helsinki

Juttelin aamulla iltajuhlan järjestäjän, Kastelli-talojen Tanja Halosen kanssa. Hän oli aivan erityisen tyytyväinen iltaan ja ohjelmaan. Sanoi, että heillä ole koskaan aiemmin ollut yhtä juhlavaa iltajuhlaa. Teitä soittajia kehui maailmanluokan soittajiksi ja keroi kuuleensa paljon kehuja muiltakin. Finlandia oli nostattanut kylmiä väreitä, se oli ollut niin hyvä! Suuret kiitokset teille!Teidän ohjlemanne oli juuri niin sopiva tähän iltaan kuin vain voi olla.

-Sari Söderström, myyntineuvottelija

Jyväskylän Paviljonki