Skip to content

Referenssit

Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon! 
Lue mitä meistä on sanottu.

Savoy

Ravintola Savoy, Helsinki

”Finlandia Musiikin kautta olemme saaneet laadukasta, asiakasystävällistä ja asiakkaan tarpeet huomioon ottavaa musiikkitarjontaa sekä musiikintekijöitä. Arvostamme myös ennakkoluulotonta ja innovatiivista otetta kohdata yrityksemme tarpeen.”

- Virpi Lipponen, ravintolapäällikkö

Jyväskylän Paviljonki

12.12.2017 Jyväskylän Paviljonki: Kastelli-talojen palkintogaala - Jussi Makkonen, sello & Henrik Nissinen, piano

”Juttelin aamulla iltajuhlan järjestäjän, Kastelli-talojen Tanja
Halosen kanssa. Hän oli aivan erityisen tyytyväinen iltaan ja ohjelmaan. Sanoi, että heillä ole koskaan aiemmin ollut yhtä juhlavaa iltajuhlaa. Teitä soittajia kehui maailmanluokan soittajiksi ja keroi kuuleensa paljon kehuja muiltakin. Finlandia oli nostattanut kylmiä väreitä, se oli ollut niin hyvä! Suuret kiitokset teille! Teidän ohjlemanne oli juuri niin sopiva tähän iltaan kuin vain voi olla.”

- Sari Söderström, myyntineuvottelija​

Pohjola LviTurva Oy​

18.12.2015 Tampere, Pohjolan LVIturva Oy:n palkintogaala - Elisa Järvelä, viulu & Henrik Nissinen, piano

”Vuoden Päätösjuhla on meille yksi vuoden tärkeimmistä tapahtumista. Tämän takia haluamme tehdä jokaisesta juhlasta mieleenpainuvan. Vuoden 2015 juhlaan pyysimme esiintymään viulisti Elisa Järvelän ja pianisti Henrik Nissisen Tämä duo hurmasi klassisella ohjelmistollaan yleisönsä, tehden tästä monelle yhden mieleenpainuvimmista hetkistä elämässämme. Henrik ja Elisa tekivät juhlistamme juhlat.”

- Juhana Kilpeläinen, varatoimitusjohta​

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Musiikkia moniin tilaisuuksiin

Finlandia Musiikki tarjoaa taidolla toteutetun musiikkiohjelman juhliin ja tilaisuuksiin, kuten yritysjuhlat, cocktail-tilaisuudet, illalliskutsut, avajaiset, konferenssit, karkonkat, perhejuhlat ja kirkolliset tilaisuudet. Vakiokokoonpanojemme lisäksi hankimme tilaisuuteesi toiveidesi mukaisen yhtyeen tai muusikon. Suunnitellemme ohjelman kanssasi yhteistyössä niin, että tilaisuudestasi muodostuu ainutlaatuinen elämys.