Skip to content

Finlandia Musiikki - Blogi​

Poikkeuskevään ja kesän keikkatunnelmia

Kulunut kevät oli monella tapaa poikkeuksellinen ja haasteellinen. Surullisen kuuluisa pandemia osui ohjelmapalvelualaan todella kovaa ja kaikki keikat, konsertit ja esiintymiset peruuntuivat kertarysäyksellä. Mutta oli keväässä jotain hyvääkin – oli aikaa ideoida, luoda uusia yhteistyökuvioita ja vaan olla. Luovuus kukkii useimmiten juuri tylsyydessä!

Nyt kesä on kauneimmillaan ja mikä mahtavinta – muusikoillamme on jälleen töitä ja keikkoja. Legendaarinen viihdehotelli Keurusselkä avautui 17.6. ja hotellissa on saanut nauttia artistiemme viihdeohjelmasta kesä-heinäkuussa. Muusikoitamme esiintyy myös toisessa legendaarisessa paikassa – Ravintola Savoyssa Helsingissä. Kesäkuun alusta saakka ravintolassa on koronatauon jälleen nautittu viiden tähden illallista pianomusiikin kera. Ravintola onkin ollut illasta toiseen loppuunmyyty ja tunnelma mitä parhain.

Ravintola Savoy pitää kokea ainakin kerran elämässä. Elävän musiikin kera nautittu huippulaadukas illallinen on unohtumaton kokemus
Ravintola Savoy pitää kokea ainakin kerran elämässä. Elävän musiikin kera nautittu huippulaadukas illallinen on unohtumaton kokemus
Lauantaina 4.7. Hotelli Keurusselän asiakkaita ja illallisvieraita viihdytti Duo Elina Kattilakoski & Eero Kortesoja.

Pisimpään olemme rajoituksista johtuen joutuneet odottelemaan kansainvälisten keikkojemme toteutumista. Finnlinesin Saksaan liikennöivillä matkustajarahtilaivoilla on nautittu artistiemme letkeästä viihdeohjelmasta kesäkaudesta 2019 saakka. Saksan matkustusrajoitukset poistuvat 13.7. alkaen, ja pääsemme aloittamaan viihdeohjelman samana päivänä trubaduurien johdolla. Ensimmäisenä laivaan nousee nuori, lahjakas trubaduuri Sanna Kukkonen.

Millainen tunnelma kesämerellä seilaavalla matkustajarahtilaivalla on – siitä lisää seuraavissa postauksissa!

Finnlinesin laivoilla Saksaan
Finnlinesin matkustajarahtilaivoilla on tärkeä merkitys Suomen huoltovarmuuden turvaamisessa. Koronakevään aikana laivat kuljettivat mm. elintarvikkeita ja lääkkeitä.
Finnlinesin kyydissä Saksaan on aikaa nauttia ja rentoutua.
Finnlinesin kyydissä Saksaan on aikaa nauttia ja rentoutua.
Laivat odottavat kesämatkustajia ja artisteja
Laivat odottavat kesämatkustajia ja artisteja.
Henrik Nissinen

Henrik Nissinen

Henrik on yrittäjä, pianisti ja musiikin maisteri Helsingistä.

Lisää blogeja