Skip to content

Palvelut

Elävä musiikki nostaa tilaisuuden kuin tilaisuuden tunnelman uudelle tasolle. Oli kyse yritys- tai yksityistilaisuudesta on musiikkiesitys aina varma valinta ohjelmanumeroksi. Ole yhteydessä niin autamme sinua valitsemaan juhliisi täydellisen musiikkiohjelman.

Palvelut

Elävä musiikki nostaa tilaisuuden kuin tilaisuuden tunnelman uudelle tasolle. Oli kyse yritys- tai yksityistilaisuudesta, on musiikkiesitys aina varma valinta ohjelmanumeroksi.

Ohjelmapalvelut

Vakiokokoonpanojemme lisäksi hankimme tilaisuuteesi toiveidesi mukaisen yhtyeen tai muusikon. Suunnitellemme ohjelman kanssasi yhteistyössä niin, että tilaisuudestasi muodostuu ainutlaatuinen elämys.

Teemme yhteistyötä myös valo- ja äänitekniikan toimittajien, sekä somistajien kanssa. Tarvittaessa huolehdimme tilaisuutenne järjestelyistä alusta loppuun. Taidolla toteutettu musiikkiohjelma sopii monenlaisiin tilanteisiin ja tilaisuuksiin. Tässä esimerkkejä tilaisuuksista, joihin olemme järjestäneet musiikkiohjelmaa:

Häät, perhejuhlat, kirkolliset tilaisuudet ja väitöskaronkat.

Yritysjuhlat, konferenssit, cocktail-tilaisuudet ja illalliskutsut.

Risteilyt, avajaiset, ravintolat ja kesätapahtumat.

Ohjelmapaketit

Tarjoamme myös valmiiksi suunniteltuja ohjelmapaketteja. Ohjelmakokonaisuudet voidaan toteuttaa joko itsenäisinä konsertteina tai illallistilaisuuden yhteydessä.

Sibeliuksen Helsinki - illallinen

Mukaansatempaava Sibelius-illalliskonsertti esittelee säveltäjän tunnetuimpia teoksia viululle, pianolle ja sellolle. Musiikin lomassa kuultavat kiehtovat juonnot kuljettavat mukanaan Sibeliuksen ja taiteilijakollegoiden ajan Helsinkiin.

Pistäydytäänpä myös Hotel Kämpissä, jossa säveltäjä harva se ilta nautti shampanjaa… Esiintyjinä Jussi Makkonen, sello ja juonto & Henrik Nissinen, piano. Kesto 2 x 20-30 min illallisen lomassa. Soveltuu erinomaisesti myös kansainvälisille vieraille.

Sibeliuksen helmet & Ainolan Joulu -illalliskonsertti

Tässä erityisesti joulun aikaan sopivassa illalliskonsertissa kuullaan Sibeliuksen musiikin helmiä ja kiehtovia tarinoita Sibeliusten perheen joulunvietoista Ainolassa. Esiintyjinä Jussi Makkonen, sello ja juonto & Henrik Nissinen, piano. 

Kesto 2 x 20-30 min illallisen lomassa. Soveltuu erinomaisesti myös kansainvälisille vieraille. Ohjelmaan on mahdollista sisällyttää teemaan sopiva valaistus.

Tuliset tangot
-illallinen

Kaihoisaa, tulista ja tunnelmallista argentiinalaista tangoa – Astor Piazzollan virtuoosinen ja henkeäsalpaavan kaunis teos Buenos Aires:n Neljä vuodenaikaa viululle, sellolle ja pianolle sovitettuna. Kesto 4 x 10 min.

Esiintyjinä Elisa Järvelä, viulu, Jussi Makkonen, sello & juonto ja Henrik Nissinen, piano. Ohjelmaan on mahdollista sisällyttää teemaan sopiva valaistus.

Neljä vuodenaikaa -illallinen

Unohtumaton illalliskokemus, jossa jousikvartetti ja viulusolisti esittävät illallisen lomassa Vivaldin säväyttävän Neljä vuodenaikaa -teoksen. Kesto: 4 x 10 min. Ohjelmaan on mahdollisuus sisällyttää teemaan sopiva valaistus.

Tea for Two – Jazzin ja swingin klassikot

Illallinen täynnä nostalgiaa ja upeita jazz- ja swing-musiikin ikivihreitä. Teema sovitettavissa vuodenaikojen mukaan. 

Musiikista vastaa jazz-kvartetti ja solisti.

Häät

Häät-musiikkipaketti tarjoaa hääpäivään ainutlaatuisen ja kokonaisvaltaisen musiikkielämyksen. Vihkiseremoniaan tuomme maailman kauneinta musiikkia ja hääjuhlaan tyylikästä taustamusiikki, salonkiyhtyeen tai energisen bilebändin – juuri niin kuin Sinä haluat. Tunnelmaa riittää siis perinteisestä häävalssita pikkutuntien juhlintaan saakka!

Palvelu on kaksiosainen ja sisältää esiintymisen vihkitilaisuudessa sekä loppuillan musiikkiohjelman.

Artistit

Meillä on kokemusta, intoa virtuoottista taidokkuutta ja hurmaavaa lavasäteilyä. Vakiokokoonpanojemme lisäksi hankimme tilaisuuteesi toiveidesi mukaisen yhtyeen tai muusikon. 

Referenssit

Voit lukea täältä asiakkaidemme palautetta keikoistamme. Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!