Skip to content

Finlandia Musiikki - Blogi​

Hotel Kämpin ja Finlandia Musiikin yhteistyö herättää henkiin vuosisadan takaisen salonkimusiikin perinteen!

Kaikki lähti siitä kun vuonna 2013 tutkin Sibelius-Akatemian kirjastossa vanhoja salonkimusiikkinuotteja. Kirjastonhoitaja tuli kertomaan, että tiedätkö, näitä on paljon lisää… Finnvox Studiot oli löytänyt kellaristaan edellisenä vuonna valtavan salonkinuottikokoelman, jonka se lahjoitti Kansalliskirjastolle. Lähes 4000 kappaletta! Ja nämä nuotit olivat olleet ahkerassa käytössä Kämpissä 1800-luvun lopussa ja 1900-luvun alussa. Menin tutkimaan nuotteja. Niissä oli Kämpin leimat… Tuli ajatus, että ne pitää saada jälleen soimaan alkuperäisessä ympäristössään.

Kämp soitto-ohjelmisto
Asiakkaat saivat toivoa mielikappaleitaan listalta

Esitin idean Kämpin Director Of Food And Beverage Toni Niemelle. Hän innostui ajatuksesta ja nyt meillä onkin kunnia päästä esittelemään yhteistyön tulos, Kämp House Band, joka on valmiina viihdyttämään ja ilostuttamaan juuri sinua! Tulevana syksynä House Band esiintyy mm. triokokoonpanona Peilisalin lauantai-brunsseilla, yksityistilaisuuksissa ja muutamina juhlapäivinä.

Tervetuloa kokemaan hotellin loistokkuus ja salonkimusiikin lumo – Nähdään Kämpissä!

Lisätietoja: https://www.hotelkamp.com/kamp-house-band

Kämp House Band

Kämp House Pianist

House Bandin lisäksi Kämpissä työskentelee myös talon oma pianisti, jota voi tilata esiintymään ja luomaan tunnelmaa yksityistilaisuuksiin kuten hääjuhliin, cocktail-tilaisuuksiin ja vaikkapa iltapäiväteelle. Tilattavissa on myös yksityiskonsertteja. Pianistilla on ohjelmistossaan laaja repertuaari muun muassa klassista, jazz- ja pop-musiikkia.

Henrik Nissinen ja Hotel Kämp
Pianistilla on ohjelmistossaan laaja repertuaari muun muassa klassista, jazz- ja pop-musiikkia.
Henrik Nissinen

Henrik Nissinen

Henrik on yrittäjä, pianisti ja musiikin maisteri Helsingistä.

Lisää blogeja