Skip to content

Finlandia Musiikki - Blogi​

Here Comes the Sun – Tervetuloa Finnlinesille!

Tänä kesänä yhteistyökumppanimme Finnlines Oyj tarjoilee viihdeohjelmaa enemmän kuin koskaan aiemmin Helsingin ja Travemünden välillä kulkevalla kolmella matkustajarahtilaivallaan. Kesän aikana kuullaan trubaduureja, duoja ja lapset pääsevät nauttimaan monipuolisesta lastenohjelmatarjonnasta.
Kesän ensimmäinen lähtö suuntasi kohti Saksaa lauantaina 1.6., jolloin Finnlinesin keikkakesän aloitti euralainen trubaduuri ja lauluntekijä Mika Peltonen. Vuosien varrella Peltonen on kitaransa kanssa kiertänyt laivoja, pubeja, klubeja, ravintoloita, terasseja ja lukuisia erilaisia juhlatilaisuuksia.
Millaista oli tulla esiintymään matkustajarahtilaivalle, M/S Finnmaidille kesän ensimmäisenä artistina? ”Mukavaa, oli tervetullut olo ja artisti oli odotettu vieras. Laivan henkilökunta on myös todella ystävällistä. He tuntevat toisensa ja pääsin itsekin tutustumaan heihin.”
Mikä laivakeikkailussa Finnlinesilla on parasta? ”Matkanteko on leppoisaa ja rauhallista. Matkustajilla on merellä aikaa pysähtyä ja rentoutua. Artistin esityksiä tullaan kuuntelemaan ajan kanssa. Merellä hommat etenevät omalla painollaan.”

Miksi kannattaa matkustaa juuri Finnlinesilla? ”Matkan aikana pääsee virittäytymään lomafiilikseen, laivalla ei tarvitse tehdä mitään ylimääräistä. Ja laivan ruoka on todella hyvää!”

Ja loppuun knoppitietoa: jos artistin hytti sijaitsee kannella 7 ja keikkapaikka on kannella 11, kuinka monta kerrosta trubaduuri kulkee laivassa päivän aikana, jollei käytä hissiä? Oikea vastaus on 153. 😊
Seuraavassa postauksessa pääsemme ironic maiden duon matkaan erikoislähdölle – millainen tunnelma onkaan laivassa, johon on lastattu 500 motoristia…

Picture of Henrik Nissinen

Henrik Nissinen

Henrik on yrittäjä, pianisti ja musiikin maisteri Helsingistä.

Lisää blogeja