Skip to content

Pianisti hääpäivään

Pianisti kruunaa unohtumattoman juhlapäivän!

Hääpäivä on se hetki, jolloin on lupa kokea hemmottelua ja unohtumattomia elämyksiä. 

Taitavat pianistimme luovat monipuolisella musiikilla hääpäivään viihtyisän ja tyylikkään, mutta myös rennon tunnelman alkaen jo alkumaljoista.

Pianistiemme ohjelmistossa on laaja valikoima klassista, jazz-säveliä, ikivihreitä, elokuvasävelmiä ja jazzahtavia kappaleita. Autamme teitä valitsemaan juuri teidän päiväänne sopivan musiikin. Tuomme paikalle tarvittaessa mukana kuljetettavan keikkapianon tai huolehdimme, että hääpaikalla oleva piano on vireessä juhlapäivänä. Pianistin tilaaminen on on myös kustannustehokas ratkaisu tuoda juhliin elävää musiikkia.

Esimerkki päivän pianomusiikista:

Alkumaljat – 30 min taustamusiikkia
Ruokailu – 30-45 min taustamusiikkia ja ohjelmanumero

Hääpianistit

Tuuli Suominen

Pianisti Tuuli Suominen luo tunnelmaa upealla ja taidokkaalla musisoinnillaan. Hänellä on ohjelmistossaan monipuolinen kattaus pop-, jazz- ja elokuvamusiikkia eri vuosikymmeniltä Suomesta ja maailmalta. Suominen on keikkaillut Suomen lisäksi mm. Saksassa, Slovakiassa, Yhdysvalloissa ja Hollannissa. Hänen musiikistansa voi nauttia mm. Helsingissä Ravintola Savoyssa ja Kämp-hotellissa. Hänen tulkintoinaan voit kuulla mm. Frank Sinatran, Whitney Houstonin ja Madonnan hittejä.

Artistin demoja:

Henrik Nissinen ja Hotel Kämp

Henrik Nissinen

Diplomipianisti, musiikinmaisteri Henrik Nissinen on monipuolinen pianisti, joka on jo 15 vuoden ajan esiintynyt ympäri Suomea mitä erilaisimmissa yritys- ja yksityistilaisuuksissa. Hänen monipuolinen ohjelmistonsa kattaa näyttävät klassiset virtuoosinumerot ja viihdyttävän evergreen- ja elokuvamusiikin. Nissinen toimii Ravintola Savoyn pianistina, jossa häntä voi kuulla viikoittain useana iltana.

Artistin demoja:

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin keskustellaan yhdessä hääpäivän musiikkiohjelmasta.

Jäikö sinulla kysyttävää?

Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse tai soittamalla meille.

info@finlandiamusiikki.fi
puh. +358 44 019 0186