Skip to content

Tango Vapaudelle

Erikoisohjelma yritystilaisuuksiin, gaalaillallisille ja pikkujouluihin

Tango Vapaudelle on pianoduon ja kahden tanssijan viihdyttävä ja näyttävä ohjelmanumero – lavalla kaksi flyygeliä, kaksi konserttipianistia ja Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tutut huipputanssijat Katri Mäkinen ja Matti Puro. Säihkyvä tanssitaide, virtuoosinen pianismi ja Astor Piazzollan argentiinalaiset tangot kohtaavat tässä esityksessä unohtumattomalla tavalla. Flyygeleiden ääressä taituroivat Milla von Weissenberg & Henrik Nissinen.

Ohjelma räätälöidään tarpeen mukaan ja se sisältää 1-3 kohdassa iltaa ohjelmanumerot. Kokonaiskesto 15-30 min. Kokonaisuus sopii esimerkiksi pikkujouluihin, yritystilaisuuksiin ja juhlaville illallisille näyttäväksi ohjelmanumeroksi ja keventämään tunnelmaa.

Katso koko video täältä >>

Tilaa meidät Sinun tilaisuuteesi

Kerro hieman tilaisuudestasi ja suunnitelmistasi alla olevalla lomakkeella tai ota yhteyttä soittamalla meille. Räätälöidään ohjelma juuri sinun tilaisuuteesi sopivaksi kokonaisuudeksi. Voit tilata meiltä tilaisuuteesi myös yksittäisen esiintyjän tai jättää koko ohjelman meidän suunniteltavaksi ja hoidettavaksi.

Pyydä tarjous