Skip to content

Finlandia Musiikki - Blogi​

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter

500 motoristia ja ironic maiden duo

Finnlinesin kesän ensimmäinen duo -lähtö M/S Finnladyllä purjehti merelle lauantaina 8.6., jolloin alukseen kapusi hurmaava ironic maiden duo – Emma Balbatsu, laulu & Eero Salonlahti, kitara.Tunnelma laivalla oli odotetusti katossa jo matkan ensi hetkiltä saakka, sillä alukseen saapui duon lisäksi viikonlopun aikana järjestetyltä Super Rally 2019 -tapahtumasta 500 motoristia.

Mitä kaikkea Emma ja Eero pakkasivat matkaan ja miten sujui yhteislaulu laivan pubissa – se selviää oheiselta videolta. 
Seuraamme kesän aikana Emman ja Eeron keikkoja ja elämää merellä. Duon taiturimaista musiointia kuullaan seuraavan kerran M/S Finnstarin lähdöllä 13.6. Helsingistä.

#finnlinesinmatkassa #finnlinessuomi

Henrik Nissinen

Henrik Nissinen

Henrik on yrittäjä, pianisti ja musiikin maisteri Helsingistä.

Lisää blogeja

Poikkeuskevään ja kesän keikkatunnelmia

Kesä on kauneimmillaan ja mikä mahtavinta – muusikoillamme on jälleen töitä ja keikkoja. Legendaarisessa viihdehotelli Keurusselässä saa nauttia artistiemme viihdeohjelmasta kesä-heinäkuussa. Ravintola Savoyssa voi nauttia viiden tähden illallista pianomusiikin kera.

Lue lisää »
Finnlines laivakeikka

Here Comes the Sun – Tervetuloa Finnlinesille!

Tänä kesänä yhteistyökumppanimme Finnlines Oyj tarjoilee viihdeohjelmaa enemmän kuin koskaan aiemmin Helsingin ja Travemünden välillä kulkevalla kolmella matkustajarahtilaivallaan. Kesän aikana kuullaan trubaduureja, duoja ja lapset pääsevät nauttimaan

Lue lisää »